Tur til Fur den 6 juni 2023

Vores tur til Fur den 6. juni 2023

Vi var 18 med på vores tur til Fur. Turen startede fra Lejbjerg centret kl. 10.
Med Olsens bus, Oluf bød velkommen var glad for at køre med os igen efter Corona ønskede os en god tur. Oluf er en god fortæller, han fortale os løbende om de områder vi kørte igennem.
Kirsten bød ligeledes velkommen Kirsten fortalte om dagen program, og at der kom en guide på bussen som var med hele turen rundt på Fur han kunne fortælle os rigtig meget om øen, Kirsten ønskede os en god tur.
Vi var heldige at vi kom med færgen, der var ingen ventetid, så vi var hurtig på Fur hvor vi kørte til Fur Museum, som er et naturhistorisk museum i Nederby på øen. Vi   fandt en dejlig plet uden for, hvor vi spiste en dejlig sandwich der var medbragt, samt øl og vand. Vi var rigtig heldig med vejret tror alle nød at sidde i solen og hygge sig.
Efter vi var blevet godt mætte var der mulighed for at se Musset og komme på toilettet. Der var da også nogen som fik handlet lidt.
Så skulle vi ud og opleve Fur med guiden John som steg på bussen.
John er barnefødt på øen og blevet blind som ung, så han kender øen rigtig godt.
Det er vildt imponeret hvad kunne fortælle om øen, han var en rigtig god guide for os. John fortalte os at øen var i en god udvikling hvor unge flytter til øen.
Der er et godt erhvervsliv, skole, børnepasning, landbrug, og dejlige steder hvor man kan spise god mad og dejlig natur på øen.
Efter en dejlig og god oplevelse på øen, kørte vi tilbage til museet hvor vi fik kaffe og kage. Der blev hygget på hele turen, vi i bestyrelsen håber at i havde en god oplevelse og tur.
Eva

Glimt fra tur fra Fur