SØNDERJYLLAND MED HALS AFDELING

SØNDERJYLLAND MED HALS AFDELING

En god tur til Sønderjylland med Hals afdelingen
Den 5-6 april 2022

Jeg kom ombord på bussen ved BOUET i Nørresundby kl. 8.15 om morgenen . Det var morgen friske mennesker der sad i bussen og vi hilste på hinanden og jeg fandt min plads. Willy havde været så flink at give mig 2 sæder så jeg kunne have benene oppe når vi kørte .

Der blev budt velkommen til hele bussen fra Oluf Olesens som kørte bussen og fra Willy som var rejseleder fra Hals afdelingen.

Vi kørte til Bavnehøj hvor vi fik vores morgenmad rundstykker og kaffe , dejligt.

Der efter kørte vi videre mod Ribe og Vadehav centeret med et par stop Hvor Kirsten som havde fødselsdag lige skulle give kagemand  undervejs samt kaffe , en rigtig dejlig brunsviger.

Vi kørte videre til Ribe  og da vi så kom frem  stod Naturvejleder Emil Vestager og gav os en guide tur rund på hele centeret som var meget spændende.

Da vi kørte fra Ribe var det tid til frokost og det fik vi på en rasteplads, men mange af os fik det dog serveret  i bussen .Willys Hanne og Olufs Hanne havde stået og smurt frokost til os i bussen , sikke en service og to gæve piger som opvartede os alle på hele turen og det skal de have en stor Tak for.

Efter et par timer med guiden og frokost  kørte bussen så videre mod Agerskov kro i Sønderjylland hvor vi skulle spise og overnatte.

Vi hvilede et par timer før vi igen skulle sætte os til bordet.

På Agerskov Kro fik vi et dejligt ta’ selv bord med alt hvad maven kunne begære og efter et par timer var de fleste trætte og mætte og kunne godt finde deres seng.

Næste morgen stod vi op til et dejligt morgen bord på Kroen og

Kl..10 kørte bussen så videre mod Flensborg og en god grænsehandelen.

Vi nåede frem til at handle hos Fleggaard og det gik godt, Vi havde 2 timer til at handle i og alle fik det med hjem de havde gået efter .

Derefter stod den så på hjemkørsel mod Jylland ’troede vi ’

Men vi skulle jo også lige have den frokost som Agerskov Kro havde smurt til os, den fik vi så lige på den anden side af grænsen

Og dejlig var den og mætte blev vi også igen igen . Der var så lige tid til en lille lur i bussen inden kaffen Hvor Willy meddelte os at inden vi nåede hjem skulle vi lige inden omkring Suldrup Kro hvor vi skulle spise aftensmad så ingen skulle tænke på det når vi kom hjem.

Vi landede ved Suldrup Kro ved ca. 16.45 hvor vi igen satte os til bords. Maden kom, 2 retter, gammeldags oksesteg og derefter hjemmelavet islagkage. Vi kiggede på hinanden da ikke nogen af os var stor sultne men ned kom maden og dejlig var den også.uren gik så videre til Bouet i Nørresundby kl. 19.40 hvor jeg steg ud og fandt min bil og fik  læsset tingene på, ind kom tingene  og kørte så hurtig hjem da jeg var godt træt, jeg fandt min seng og sov lige til næste morgen.

Jeg vil gerne rette en stor Tak både til Olesens Busser, og Oluf, Afd. Fra Hals og Willy,  Pigerne som vartede os op med alt det de kunne overkomme og alle de glade og dejlig mennesker der var med på denne tur..

Jeg kan kun opfordre alle afdelinger om at være OBS på de ture der forgår i andre afdelinger og springe på sådan en tur hvis de har lyst.

Formanden fra Aalborg afd. Kirsten Kjølby

BILLEDER FRA SØNDEDRJYLLAND