Tur til Aarhus med Hals afdeling

Tur til Århus med Hals afd. 2023

Så skulle jeg igen ud at opleve noget med Hals afdelingen. Vejret var ikke godt, storm og vind, men det tog vi med et godt humør.
Vi blev samlet op ved Kvickly ved Bouet kl. 9.00 og kørte derefter mod Lundby Krat hvor vi fik serveret rundstykke, kaffe og en lille ting til hal­sen. Vi skulle jo nødig blive for forkølede.
Da vi var færdig kørte vi mod Hobro og Mari­ager og på turen fortalte vores chauffør Oluf om alt det vi skulle være opmærksomme på, det er han en knag til.
Vi fik så frokost igen i bussen som Hanne og Hanne havde smurt, da vi stadig ikke kunne komme ud af bussen på grund af vejret.
Vi startede så op imod Silkeborg og til Himmel­bjerget, der var der et lille ophold i vejret så vi kunne komme ud og strække kroppen og be­nene og det var skønt, nogen tog turen op til Himmelbjerget, mens andre fandt ishuset og smovsede der. Is og kaffe er jo dejligt.
Da vi var færdig med kaffen kørte vi så til Bra­brand hvor vi skulle overnatte på Sabro Kro. Morgenmad og aftensmad var med i prisen. Da vi kom frem fik vi udleveret vores nøgle og vo­res værelse så vi kunne komme til at ligge lidt ned og strække ud. Og kl. 18.30 var der spisning.
Vi var færdig med middagen ved ca. 21 tiden og derefter fandt vi baren og fik en drink eller en irsk kaffe, dejligt.
Næste morgen, efter en dejlig morgencomplet, kørte vi så igen kl. 10.00 mod Grenå, busplanen blev dog lavet lidt om, da vejret heller ikke var med os og der lå væltede træer rundt om, så Oluf fandt en god vej hvor vi kunne køre og hvor vi også hørte en masse ting på denne tur.
Vi skulle have været en tur inde i Grenå og gå omkring i gågaden og få frokost, men det blev også lavet om, så vi endte på Cafe KFUMs so­ciale aktivitetshjem, hvor vi fik lov til at komme ind og spise en dejlig og billig middag til 40 kr. pr. person. Derefter kørte vi igen tilbage til ho­tellet ad omveje.

Den sidste dag kørte vi igen fra hotellet kl. 10 og mod Århus hvor vi var omkring havnen, Aros, byen og nærbanen for at få denne ople­velse med. Vi kørte så mod Bazar Vest ved Tilst hvor vi var inde og trave et par timer og se på alt det de havde der.
Turen gik så videre mod Hobro havn hvor der blev fortalt en masse om hvad der sket der og er sket igennem årerne. Den sidste del af turen gik så mod Suldrup Kro hvor vi fik aftensmad, vi kunne derefter trille ud til bussen efter sådan en middag og så gik turen hjemad med aflæs­ning af personer og kufferter.
En stor Tak skal lyde til pigerne Hanne og Han­ne for deres store arbejde med at hjælpe og varte op, vi kunne ikke tage så dan en tur hvis ikke de var med. Samt en stor tak til Willy for tilrettelæggelsen af turen og ikke mindst vores vognmand Oluf for alt det han fortæller og for at få os sikkert frem med bussen og det store arbejde med kufferter, kørestole , crossere og rollators ud, og ind af bussen, samt den dejlige kaffe han laver i bussen.