Sommerhuse

Hold din ferie med Dansk Handicap Forbund

Medlemmer af Dansk Handicap Forbund har flere muligheder for at komme på sommerhusferie i tilgængelige huse og til gode penge.

Dansk Handicap Forbund har nogle sommerhuse, som medlemmerne kan leje til fornuftige priser. De udlejes af lokalafdelingerne. Hvert år i januar måned bringer vi dem i medlemsbladet Handicap-nyt.

I Skagen har medlemmer mulighed for at leje Klitrosen til en favorabel pris. Det samme gælder for forbundets sommerhuse i Hals, som du kan læse mere om nedenfor.

Derudover er der mulighed for at ansøge om at låne Margrethehuset i Roskilde, som er ejet af Søsterloge nr. 5 Dr. Margrethe under Odd Fellow Ordenen i Danmark. Informationer om ansøgning til dette kan læses i Handicap-nyt nr. 1 hvert år i januar måned.

Sommerhusene i Hals
Sommerhusene fået egen præsentationsvideo, som kan ses nedenfor.

Videoen er produceret for Dansk Handicap Forbund af Kristian Kristensen fra Fotografisk Værksted. Som det ses på videoen ligger sommerhusene meget smukt tæt ved strand og havn.

Sommerhusene i Hals er til fri udlejning for alle. Medlemmer af Dansk Handicap Forbund har dog fortrinsret og får særpris.

Kontakt Willy Øgaard, telefon +45 22 96 93 80
e-mail willyoegaard@stofanet.dk og hør nærmere.

Aalborg & Jammerbugt kommuner