Undervisning

Vi tilbyder små hold, hvor der er ”plads” til at have et bevægelseshandicap. Undervisningsstedet er tilgængeligt og det er muligt at få hjælp, hvis du har brug for en hånd til visse arbejdsprocesser. Hvis du har hjælpeordning/BPA og vil have brug for kontinuerlig hjælp i forbindelse med undervisningen, skal du dog have din egen hjælper med.

Fra forårsssæsonen 2018 koster undervisningen 650 kr. pr. halvår, for 12 tirsdage,  Der betales via girokort.

Tilmelding til Peter Klitgaard  tlf.: 29 931262

Kørsel

Alle medlemmer med bopæl i Aalborg Kommune, der ikke har mulighed for at benytte offentlig transport og ikke selv har bil, kan benytte vores kørselsordning til undervisning og klubaften.

Der er ikke tale om individuel kørsel, men samkørsel. Ønsker du at benytte kørselsordningen må du derfor acceptere, at skulle køre sammen med andre og herudover, at du ikke kan blive kørt på individuelt ønskede tidspunkter.

Kontakt Peter Klitgaard, hvis du vil køre med.

HOLD PÅ LEJBJERGCENTRET 
Bevægelse i vand
18.00 – ca. 1930:

Det er lækkert, det er dejligt – og så er det rigtig sundt.

Du føler dig vægtløs i det varme vand. Vandet holder dig oppe og giver dig en blid modstand, mens du bevæger dig.

Netop derfor er træningen både tilpas skånsom og super effektiv. Vandet inviterer din krop til at bevæge sig som en helhed, og du har det fantastisk bagefter.

Alle kan bunde i Lejbjergcentrets bassin, så du behøver ikke at kunne svømme.

Der vil være mulighed for lettere assistance til af- og påklædning, men har du behov for megen hjælp, skal du medbringe egen hjælper.

Pris 650 kr.

Håndarbejde

kl. 19.00-21.00:


Her kan du udleve d
ine kreative evner med nål og tråd, garn, stof og læder. Holdet producerer alverdens nyttige sager, kun din fantasi sætter grænsen. Du må påregne udgifter til materialer.

Pris 650

 Computer for alle
kl. 19.00-21.00:

Her kan du lære at benytte en computer, eller blive dygtigere til at bruge computeren. Drømmer du om at lave din egen hjemmeside, bearbejde dine digitale fotos, lave flotte indbydelser, eller et budget i regneark, så kan du udfolde dig her. Kurset tager udgangspunkt i dit individuelle niveau og dine ønsker. Kurset henvender sig således både til begyndere og øvede brugere.

Pris  kr. 650

 Meditation og personlig udvikling
kl. 19.00-21.00:

Skab mere glæde i din hverdag. Find dine ressourcer og bliv mere tydelig i din kommunikation. Bliv bevidst om dit kropssprog, og få redskaber til at skabe en positiv dialog med dine medmennesker. Få større indsigt for dig selv og dine værdier. Kurset vil tage udgangspunkt i positiv tænkning. Der vil være både teoretiske oplæg og praktiske øvelser. Du vil få mulighed for at arbejde med dine personlige mål.

Pris  kr. 650

RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES PÅ KURSUS PRISERNE

Aalborg & Jammerbugt kommuner